Toegankelijkheidsverklaring

De toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 15-10-2020. Deze website voldoet momenteel niet geheel aan de eisen uit het Tijdelijk besluit digitale overheid. De website wordt de komende periode getoetst zodat we in beeld krijgen welke punten verbeterd moeten worden. Zodra deze bekend zijn worden deze punten verbeterd.

Openbaar Onderwijs Emmen vindt het belangrijk dat iedereen alle informatie en diensten op haar website gemakkelijk kan vinden, gebruiken en bekijken. Openbaar Onderwijs Emmen zet zich in voor toegankelijkheid en laaggeletterdheid. Daarom werken we aan het verbeteren van de toegankelijkheid van de website. Is deze website, of zijn onderdelen daarvan, voor jou niet toegankelijk? Heb je hier vragen, tips of opmerkingen over? Neem dan contact met ons op via info@ooemmen.nl.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is beschikbaar voor iedereen. Ook voor mensen met een visuele, gehoor-, lees- of andere beperking. Een toegankelijke website biedt hulpmiddelen, zodat iedereen de website goed kan gebruiken. Dit betekent dat de website met elke pc, tablet of smartphone te gebruiken is en ook voor mensen met aangepaste apparatuur.

Toegankelijkheid Openbaar Onderwijs Emmen

Deze website is nog niet helemaal toegankelijk. Openbaar Onderwijs Emmen werkt hard om dit voor elkaar te krijgen. Bij veranderingen passen wij de toegankelijkheidsverklaring aan.

Onze uitgangspunten

  • In de opbouw van deze website houdt Openbaar Onderwijs Emmen rekening met de toegankelijkheid.
  • Medewerkers hebben goede kennis van de eisen. Als het nodig is huurt Openbaar Onderwijs Emmen experts in.
  • De website voldoet aan zoveel mogelijk eisen.
  • Redacteuren maken toegankelijke teksten, afbeeldingen en tabellen op de pagina‚Äôs van de website.

Meer informatie

Op de website DigiToegankelijk.nl vind je meer informatie over digitale toegankelijkheid.

© 2024 Onderwijs Opvang Emmen - alle rechten voorbehouden